Reactie plaatsen

Reacties

Henk van Harn
een maand geleden

Jaren geleden waren Anke en ik op de braderie in Groesbeek. Wij kenden jou uit Hongarije waar we net als jij een Tanya hadden. Anke kreeg toen van jou een portret van een jong meisje. Dat hangt er nu nog steeds op de ommanteling van de open haard, samen met een foto van Anke die in 2017 is overleden. Kijk er iedere dag naar. Bedankt.

Pauline Tummers, secretaris KCM
7 maanden geleden

Op 26 mei 2024 wordt er door de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw een Kunst en Cultuurdag in Don Bosco te Heel georganiseerd. Ik heb getracht jou een uitnodiging te versturen, maar kreeg de email onbestelbaar retour. Zou je mij jouw emailadres kunnen doorgeven?

Mieke Nizet
een jaar geleden

Hallo Ingrid, hier de zus van Gerard! Ik heb een vraag. Eind oktober moet ik voor mijn oude werk, de Frauenberatungsstelle, een tentoonstelling organiseren. Verschillende kunstenaars kunnen hun werk ophangen en eventueel verkopen. Het Thema is vrouwenvriendschappen. Heb jij misschien iets? Hoeft niet heel groot te zijn. Ik zou het erg leuk vinden. Jouw acryl met pastel bevalt me erg goed! Ben benieuwd op je reactie!

Annamária
een jaar geleden

Beautiful art, love it 😍

Ronny
een jaar geleden

Ingrid’s kunst hangt al enige tijd boven onze bank en boven het bureau. Nog steeds blij mee, zo mooi!

Anna
een jaar geleden

Ingrid heeft mijn CV opgepimpt: kleur, indeling, fotootje erbij! Ik heb er succes mee!

Maxine
een jaar geleden

Ooit had Ingrid een van haar mooie schilderijen gemaakt, ze was er niet blij mee. Ik vond het pravhtig en vroeg voor een paar aanpassingen. Ik hou van haar kunst werk nu nog steeds! Dankjewel Ingrid voor echt een heel prachtig kunstwerk

Ingrid Ferwerda-Jacobs
2 jaar geleden

Heel mooie schilderijen en digitale kunstwerken maak je! Mooie website! Succes met alles!

Rosalien/ Artbyrosalien
2 jaar geleden

Het is een prachtige website geworden. Succes🙂